K-Pop Star Season 6 Episode 1 – 28

By : | February 27, 2017 3:05:29 pm
K-Pop Star Season 6 Episode 1 – 28 broadcasted by SBS. K-Pop Star is a South Korean reality TV competition series.
Title : K-Pop Star Season 6
Genre : Audition, music, competition
Broadcast Channel : SBS
Release date : November 2016 (S6)
Schedule : Every Sunday
Episodes : To Be Confirmed
Duration : 70 – 110 minutes
Country : South Korea
Language : Korean language

Judges :

  • Park Jin-young (JYP)
  • Yang Hyun-suk (YG)
  • You Hee-yeol
About The Show :
Preliminary auditions are held around the world in Asia, North America, South America, Europe, and Australia. The final winner will debut with the company of his or her choice (SM, YG, or JYP), along with a cash prize of three hundred million won (approx. 300,000 U.S. dollars), two brand new vehicles, opportunities to become commercial models and casting in dramas, and many more benefits
K-Pop Star Season 6 Episode 1 - 28

Download and Watch K-Pop Star Season 6 Episode 1 – 28

Episode 01 = [ 364 MB | Download Link ]

Episode 02 = [ 128 MB | Download Link ]

Episode 03 = [ 185 MB | Download Link ]

Episode 04 = [ 126 MB | Download Link ]

Episode 05 = [ 191 MB | Download Link ]

Episode 06 = [ 174 MB | Download Link ]

Episode 07 = [ 164 MB | Download Link ]

Episode 08 = [ 155 MB | Download Link ]

Episode 09 = [ 193 MB | Download Link ]

Episode 10 = [ 179 MB | Download Link ]

Episode 11 = [ 156 MB | Download Link ]

Episode 12 = [ 188 MB | Download Link ]

Episode 13 = [ 160 MB | Download Link ]

Episode 14 = [ 184 MB | Download Link ]

Episode 15 = [ 185 MB | Download Link ]

Episode 16 = [ 183 MB | Download Link ]

Episode 17 = [ 169 MB | Download Link ]

Episode 18 = [ 198 MB | Download Link ]

Episode 19 = [ 126 MB | Download Link ]

Episode 20 = [ 236 MB | Download Link ]

Episode 21 = [ 160 MB | Download Link ]

Episode 22 = [ 192 MB | Download Link ]

Episode 23 = [ 149 MB | Download Link ]

Episode 24 = [ 199 MB | Download Link ]

Episode 25 = [ 137 MB | Download Link ]

Episode 26 = [ 179 MB | Download Link ]

Episode 27 = [ 146 MB | Download Link ]

Episode 28 = [ 198 MB | Download Link ]

Episode 29 = [ 000 MB | Download Link ]

Download Host : Mega, Uptobox, Userscloud, Solidfiles, Tusfiles

Check Subtitles here : [ Eng sub / Indo sub ]

Sources – Raw HDTV 720p NEXT
Encoder – Ferlouine
Quality – HDTV
Resolution – 960 x 540
Video Codec – H.264
(Visited 39,836 times, 2,485 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

82 thoughts on “K-Pop Star Season 6 Episode 1 – 28

    1. yuana

      bantu jawab ya, new journey to the west sudah ada judulnya journey to the west s3, yang ada d sini season terbaru (season 3) saja
      terimakasih

      Reply
  1. Echa

    Why subtitle for episode 15 and 16 still don’t up in subscene? Any ide guys, where i got these subtitle please? Thank you…

    Reply
      1. Sarang

        Aq searching tyangnya tiap hari jum’at min d channel tvN.. susah mau download d tmpat lain lebih nyaman dsni, mimin emang yg paling baik deh ^^

        Reply
  2. AlemKho

    Min, Kenapa harus ada part 1 & part 2 ya? Gak kayak season sebelum2nya. apa memang dari SBS nya yg begitu?
    Trus boleh ada yg bisa kasih tau link sub nya dimana? Klo bisa yg pas nyanyi diterjemahin juga. Biar berasa feelnya pas denger mereka nyanyi.
    Thanks

    Reply
  3. banana

    halo
    min, eps 12 nya dong😍
    dicek berulang kali tp blum updt juga,
    blum ktmu file nya min?
    sub eng udh bertebaran min hehe
    eps 12 jebaaaaaa

    Reply
  4. bananayelow

    halo
    min, eps 12 nya dong😍
    dicek berulang kali tp blum updt juga,
    blum ktmu file nya min?
    sub eng udh bertebaran min hehe
    eps 12 jebaaaaaal😘

    Reply
  5. AN

    Min episode selanjutnya jangan lupa di share ya min. Karna cuma disini yang update untuk Kpop Star S6 Last Chance. Di tempat lain gak update sama sekali. Walau kontestannya tak sebaik season 4 (aku takjub dari S1-S6 masih suka S4), aku masih menikmati acara ini. Terima kasih min

    Reply
  6. Ai

    Ndak usah pada komplain laah, udh bagus di web ini udh lengkap episode nya, coba cari di web lain kalo ada yg udah smpe episode 9, kecuali yg web untuk streaming itu, kalo ada yg terputus, itu koneksi kamu paling, aku jga download gak ada masalah, dan kalo ada yg bilang upload gak jelas, yaudah gak usah download disini, di upload in lengkap itu berterima kasih, bukannya malah komplain ini itu. Kalo sub blm ada nunggu lah, kalo gak ma nunggu ya silahkan translate sendiri.
    Hargailah admin yg udah luangin waktu buat update…

    Reply
  7. Ferlouine Admin Post author

    The sources i get from korean torrent is right eps 1 – 7
    i dont know about the subtitle, but i think it is same as u got from subcene
    there is eps 1 – 5 sub at subscene
    Kpop season 6 is already run for 4 weeks, 1st week released 1 eps
    2nd week released 2 eps, 3rd week 2 eps, n this week also 2 eps.
    i checked for the sub released by riri at subcene is same as my post here.
    please understand we always try do best what we can.

    Reply
  8. shirosyahnaaz

    I’m a bit confused. macam mana ni min, macam tidak terurus episode nya. rasanya perlu diubah ada part 1 dan part 2. dan subtitle nya pun bagaimana ya?

    Reply
    1. Ferlouine Admin Post author

      Itu sudah benar yg saya post ep 7 tidak ada masalah, coba km download nya di ulang dan jgn terputus. kalau memang saya post yg setengah sudah di uber masa kotak komentar nya dsini 🙂

      Reply
  9. hanayessss

    Min.. Post Chibi Maruko Chan yang live action dong.. Sama chibi maruko chan yang di Italia 😂pleaseeeeeeeee 😢😢

    Reply
    1. Ferlouine Admin Post author

      D.na – maaf sebelum nya, coba km samain sub nya dgn video nya, soal nya memang dari sana nya eps nya 1 – 7 , saya cm ikutin dari sana nya, bkn saya upload gak jelas, kalau memang dsini upload gak jelas sudah pasti yg komen komplain lebih dari 100 org

      Reply
      1. TEAM A

        Hi, Admin. bisa request VAriety Show TVN New Journey to The West dan SBS Trip Or Trap min? Pleaseee ^^ Thanks Before~~~

        Reply
  10. Ais Tee

    Mimin ssi …. Update lagi dong. 🙂 tidak apa apa salah episode ngepost.nya 🙂 ditunggu episode 3 part 2 nya yaaaa :*

    Reply
  11. riris santy

    Admin 😢😢..aq dah lma minta full house..tp gk ada juga sampai sekarang..😢😢..kasihan bgt aq nya..😞😞

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *