Moonlight Drawn by Clouds Episode 1 – 18

By : | October 18, 2016 11:05:09 pm
Moonlight Drawn by Clouds Episode 1 – 18 broadcasted by KBS. Download and watch this Korean Drama series with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : Moonlight Drawn by Clouds
Also known as : Love in the Moonlight
Genre : Historical, Romance, Comedy
Broadcast Channel : KBS2
Release date : August 22, 2016
Schedule : Every Monday and Tuesday
Air time : 22.00 (KST)
Episodes : 18
Country : South Korea
Language : Korean language

Main Cast / Starring by :

  • Park Bo Gum as Lee Yeong
  • Kim Yoo Jung as Hong Ra On
  • Jin Young as Kim Yoon Sung
  • Chae Soo Bin as Jo Ha Yeon
  • Kwak Dong Yun as Kim Byung Yeon

Supporting Cast :

  • Chun Ho Jin as Kim Hun
  • Kim Seung Soo as King Sunjo
  • Jung Hye Sung as Princess Myungeun
  • Jang Kwang as Han Sang Ik
  • Lee Joon Hyuk as Eunuch Jang
  • Jo Hee Bong as Eunuch Sung
  • Choi Dae Chul as Ma Jong Ja
  • Tae Hang Ho as Do Gi
  • Oh Ui Shik as Sung Yeol
Plot / Storyline / Short Synopsis :
Hong Ra On (Kim Yoo Jung), disguises herself as a man and counsels men on dating. Due to a love letter she wrote for a client, she meets Lee Yeong—future Crown Prince Hyomyeong (Park Bo Gum). Hong Ra On is unaware that he is the Crown Prince and Lee Yeong is unaware that Hong Ra On is a woman. The Crown Prince becomes interested in Hong Ra On. His eunuchs become aware of this and attempt to get Hong Ra On to become one of them.
(From : Koreandrama.org)
Moonlight Drawn by Clouds Episode 1 - 18

Download and Watch Moonlight Drawn by Clouds Episode 1 – 18 with English Subtitle

Episode 01
540p (189 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 02
540p (190 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 03
540p (184 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 04
540p (190 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 05
540p (189 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 06
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 07
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 08
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 09
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 10
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 11
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 12
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 13
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 14
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 15
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 16
540p (187 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 17
540p (186 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 18
540p (188 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | OpenLoad | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle

Check Subtitles here : [ Eng sub / Indo sub ]

540p Video Info :

Sources – Raw HDTV 720p NEXT
Encoder – Ferlouine
Quality – HDTV
Resolution – 960 x 540
Video Codec – H.264
(Visited 203,259 times, 1,373 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

71 thoughts on “Moonlight Drawn by Clouds Episode 1 – 18

  1. Hello Bello

    Moon Lovers – Scarlet Heart: Ryeo dan Drawn by Clouds bagusan mana ya dramanya? bingung mau donlot.. rekom dong 😁😁

    Reply
  2. Yeng

    Thank you for this very nice drama min, one of a kind historical drama that leave my heart pounding like wooooahhh.. Your the best min, you really are. By the way, please kindly upload the 2 specials episodes. 🙂 Thank you and Mabuhay. 😉

    Reply
  3. Cutiie23

    Padahal sebelumnya aku pengunjung setia disini loh malah sering kasih recom buat download di web ini kalau ada temen nanya
    jadi akhir2 ini aku sedikit kecewa, kok udah banyak iklan ya. jadi tiap mau download satu ep iklannya bukan satu atau dua tapi lebih -.-
    makanya sekarang aku kadang2 ngecek update drakornya diweb lain dulu sebelum disini
    tolong dong min dikurangi, pleasee…
    apalagi kalau aku downloadnya pake hp waaah virus juga ikutan masuk dan itu ga enak banget -.-
    dan thankyou so much buat kerja keras mimin selama ini.

    Reply
  4. Cutiie23

    web ini kebanyakan iklan and it’s so annoying
    tolong dong min dikurangi iklannya, agar downloaders juga nyaman
    #hanyasaran
    thankyou

    Reply
    1. Ryu

      Kalo gak ada iklan, mimin gak dapat income. Gak cuma disini kok, di website yg freedownload semuanya kayak gini karena download nya FREE

      Reply
  5. novs

    Min, please upload youth over flowers africa. Park bo gum was casted there and im dying to watch it. Jaebaleio! Pls.pls. pls.

    Reply
  6. deul

    Gw kasi saran ya.. Ini website terkece yang share drama korea.. sy sdh kunjungi web lain tp yg paling update, cepat, tanggap, ya di sini.. Klau mau download sy sarankan via openload krn itu yg paling mudah.. trus klau link subnya ngak bagus atau belum diupdate mending langsung ke subscene aja cari sendiri.. inisiatiflah sendiri.. masih syukur mimin mau bagi kdramanya… hahha

    Reply
  7. Hana

    Very appreciate for mimin deh,, ini blog terkece yang pernah aku kunjungi selama 3 tahun ini. ga susah buat download drama, variety show, atau film..syuukaaa bangeett..

    Reply
  8. Hana

    Very appreciate for mimin deh,, ini blog terkece dan jadi favorit aku selama 3 tahun ini. ga susah buat download drama, variety show, atau film..syuukaaa bangeett..

    Reply
  9. SAW

    Uhm i cant wait for 11 episode.i never like historical drama but my friends suggest me to watch this drama then they said tht i m gonna melt. Yes.they right.i really like watch this, please updating it hurry up. I really cant wait anymore. How i will imagine abt lee young 😁😁😁

    Reply
  10. Berti Febrina

    I gonna leave a reply. Biar engga jadi silent reader terus hehe. 😄😄
    Thanks for uploading my favorite dramas, blog ini jd favoritku mulai dari tahun 2015, love this blog so much 😘😘❤

    Reply
    1. Ferlouine Admin Post author

      cesynthia – Ghost Buster baru ada saya nya nih, baru aja dapat, besok atau lusa saya upload kan dan itu udah versi WEB-DL. dan Suicide Squad nya saya blum ada, ada nya versi HDTS, masih jelek jadi nggak di upload dulu tunggu versi HDRip ato WEB-DL ato kalo bisa BluRay

      Reply
      1. defitri fks

        Mimin.. lama kagak muncul euy… aku uda bertaon2 langgangan freemoviesub.. top abis.. dunludnya juga paling gampang..
        this website always the best!! ☺😊 nice work mimin..

        Reply
  11. heynie

    Dear admin, have you ever heard about Moonlight Drawn By Clouds Special ep 1-2, I’ve seen the subtitle but not the raw video yet. Could you please upload it too as soon as possible? Tjabk you very much.

    Thank you.

    Reply
  12. totoro chan

    hello admin, can i request one thriller movie, DON’T BREATHE. That’s awsome movie, u’ll love it. btw, tqvm before 🙂

    Reply
  13. Nanda Nurfauziah

    Mimin yang baik, kalo drama winter sonata atau endless love masih ada dramanya dan masih bisa di upload 😙😁😁 tolong di uplod yaa mimin, soalnya aku belum pernah nonton hehe

    Gomaaaawoooo 💞💞💞💞

    Reply
      1. novs

        Admin can you upload the youth over flowers africa for me, please…please…please….!jaebaleo! Im a follower of this page.

        Reply
  14. Lia

    min kok love in the moonlight lama kali uploadnya >< udah nungggu seharian ngecek mulu web nih, ngecek web lain ae juga blom keluar episode 7, bknnya upload hr senin sm selasa kan min,, episode 7 nya kapan nih… huft.
    kemaren2 juga nunggu lama juga keluar episodenya , gak nentu jam berapa,,, jadi galau dah nunggunya….

    Reply
    1. kurnia

      Setauku moonlight itu tayangnya hari senin malem di korea kak. Jadi ya kalo senin siang seharian blm diupload ya wajar lah krn emg blm tayang 😁😁downloadnya brti selasa sama rabu..

      Reply
  15. riska utami

    min boleh minta the moon that embraces the sun ngak? emang udh lama sih tapi pengen nonton lagi, boleh ya mimin baik

    Reply
  16. ayu_uun

    Ini ceritanya di ambil dari movie yang pernah sukses di korsel yaa?? lupa judulnya tapi ceritanya kayaknya mirip. sukaa banget sama ini drama… ngakaaak aja liat Park Boo Gum disini

    Reply
    1. litcheons

      kurang tau sih kalo dari movie, setahuku drama ini diangkat dari webtoon ^^
      Webtoonnya gaada di aplikasi, adanya di situs naver webtoon aslinya hehe

      Reply
  17. tasya

    seneng banget aku nemu website ini, terima kasih kerja kerasnya ya minn, sebenernya udah lama tau cuma baru sekarang ninggalin jejak.. mian gomawoo

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *