The Technicians (2014)

By : | March 7, 2015 3:40:45 pm
The Technicians (2014) is a South Korean heist film. Download and watch this movie with English subtitle and Indonesia subtitle.
[IMDB] : The Technicians
Also Known as : The Con Artists
Genre : Crime Fiction, Drama film, Comedy, Thriller, Heist film, Action Film
Directed by : Kim Hong-sun
Produced by : Yook Kyung-sam
Written by : –
Music by : Jeong Jin-ho
Edited by : Shin Min-kyung
Production Co : Trinity Entertainment
Distributed by : Lotte Entertainment
Release date : December 24, 2014
Running time : 116 minutes
Country : South Korea
Language : Korean Language

Main Cast / Starring by :

  • Kim Woo-bin as Ji-hyuk
  • Lee Hyun-woo as Jong-bae
  • Kim Yeong-cheol as Boss Cho
  • Ko Chang-seok as Goo-in
  • Jung Man-sik as Prosecutor
  • Jo Yoon-hee as Eun-ha
  • Lim Ju-hwan as Boss Cho’s right-hand man
  • Jo Dal-hwan
  • Shin Goo as Director Oh
  • Ji Seung-hyun
  • Heo Ji-won
  • Shin Seung-hwan
Plot / Storyline / Short Synopsis :
Ji-hyuk is a safe-cracker who lives the high life by stealing antiques and jewelry. He teams up with genius hacker Jong-bae, planner Goo-in and other fellow “technicians” to steal ₩150 billion (US$150 million) hidden in the Incheon Customs, and they must do it within 40 minutes. (From : Wikipedia.org)
The Technicians (2014)

Download and Watch The Technicians (2014) with English Subtitle

Download Video The Technicians (2014) – 720p WEB-DL Quality

(Note : Use HJsplit for join the video file)

Download Video The Technicians (2014) – 720p WEB-DL Quality

Mega
TH.THCNS.2014 – Video Size 800 MB – 720p.WEB-DL.mkv

Uptobox
TH.THCNS.2014 – Video Size 800 MB – 720p.WEB-DL.mkv

Uploaded
TH.THCNS.2014 – Video Size 800 MB – 720p.WEB-DL.mkv

HugeFiles
TH.THCNS.2014 – Video Size 800 MB – 720p.WEB-DL.mkv

TusFiles
TH.THCNS.2014 – Video Size 800 MB – 720p.WEB-DL.mkv

Download Video The Technicians (2014) – HDTV 360p Quality

Mega
TH.THCNS.2014 – Video Size 240 MB – HDTV.360p.mp4

Uptobox
TH.THCNS.2014 – Video Size 240 MB – HDTV.360p.mp4

Users Cloud (UC)
TH.THCNS.2014 – Video Size 240 MB – HDTV.360p.mp4

Uploaded
TH.THCNS.2014 – Video Size 240 MB – HDTV.360p.mp4

HugeFiles
TH.THCNS.2014 – Video Size 240 MB – HDTV.360p.mp4

SolidFiles
TH.THCNS.2014 – Video Size 240 MB – HDTV.360p.mp4

TusFiles
TH.THCNS.2014 – Video Size 240 MB – HDTV.360p.mp4

Download Subtitle The Technicians (2014)

Download Subtitle (Srt File)
English Subtitle

Download Subtitle (Srt File)
Indonesia Subtitle
(Upcoming)

Download Subtitle (Srt File)
Malay Subtitle
(Upcoming)

(Visited 6,769 times, 66 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

96 thoughts on “The Technicians (2014)

  1. Same

    Omoooo….English sub finally released 😀 …
    tq so much admin for th link….
    keep up th good work, guys…nite..

    Reply
  2. ULpha

    Min request film Somewhere Only We Know yaa minn..film chinaa… kalo udah ada langsung upload ya min…
    makasihhh…..:D

    Reply
  3. Ch

    the sub is still not available yet? omg, im dying. i really want to watch this movie but its useless since i can”t understand wht are they talkng bout.. please update the sub asap, thank you

    Reply
  4. Rosita

    Min aku udh request drama korea bride of the century yg mega link di facebooknya freemoviesub tp koq blm ada ya di recent update??mohon petunjuknya min mksh

    Reply
  5. candy joon

    When will the eng sub update? I really want watch this movie but I won’t be able to understand it without the eng sub..

    Reply
  6. xxdarkevilxx

    thank you finally i know where i can download the HD quality n i’ve been waiting for a long time hehe but puuhhhweess update the subtitle asap i can’t understand what are the talkin’ about hehe xoxox 😀

    Reply
  7. misbah

    min kalau yg desember mah mockingjay part 1 juga udah ada subtitlenya,tapi buat yg ini mah emang ga ada di subscenenya,baru di cek tadi

    Reply
  8. Puji

    Menunggu ala Ridho Rhoma buat aja Subtitlesnya.. Saya cari di website korea juga blm nemu. wong baru release januari nih film. Masih anget anget pup

    Reply
  9. woobinie_girl

    Can you please upload the English subtitles too??? Please?? Will be very grateful. I’m desperate to watch this.

    Reply
  10. One

    Untuk Join di Hj Split :
    1. Instal Hj Split
    2. Buka Hj Split ,pilih “JOIN”
    3. Sebelum di Join, Pastikan file movie disimpan dalam satu FOLDER yg sama (jangan satukan dgn movie dgn judul yg berbeda)
    4. Pastikan nama masing FILE MOVIE pun sama! hanya dibedakan ujungnya saja misalnya:
    lovecell_01.mkv
    lovecell_02.mkv
    … dan seterusnya tergantung banyaknya part file
    5. jika file sudah dalam satu folder dan namanya sudah disesuaikan, pada tombol join pasti akan diminta masukkan filel yang akan dijoin. CUKUP PILIH FILE “xxx_01.mkv” saja. karena jika nama sudah disesuaikan mereka akan disatukan dengan sendirinya
    dan..
    Join pun Selesai

    _Semoga bermanfaat_

    Reply
    1. Elfa

      aku udah melakukan kaya ditutorial.tapi kenapa ttep g bisa?? padahal biasanya aku join file pake HJsplit fine2 aja looh..huhuhu…
      ada solusi??
      udah terlanjur download soalnya..hiks 🙁

      Reply
  11. arifbocahmaniaa

    min , sub indo nya uda adaa belum ?? -_________-
    gak ngerti apa yg di omongin ama tu film , sama film love forecast nyaa

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      kalau file nya, ketiga file nya bagus dan tidak masalah, sudah saya coba download ulang tadi 3 part, di buka 1 per satu file video nya oke, ini mau jelasin turtorial HJsplit nya saya krg pandai. haha

      Reply
  12. saros

    Min cara gabunginnya gimana,
    Uda pakai hjsplit kok gak bisa2
    Mohon arahannya ya min, sedih banget kalo gak bisa dibuka filenya kuota habis min!

    Reply
  13. Diah Ayu

    Min, kan saya sudah download ke-3 filenya tapi kok yang bisa dibuka yang part 1 nya aja. pengen tanya dong gimana cara nyambunginnya ???

    Reply
      1. may

        [Not showed content] (429.7MB) ini min full partnya . aku dpt dari
        [Not showed content] masih banyak lagi versi sizenya. tapi subtitle blm ada

        Reply
        1. Freemoviesub Post author

          disini kan juga ada full part, dan juga ada 3 jenis size – Besar, sedang, kecil, dan juga ada 2 format, MKV dan MP4, serta 2 jenis mau yang part atau single, malah lebih banyak host download nya bisa dipilih2 😀

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *