The Return of Superman

By : | August 22, 2015 10:40:24 am
The Return of Superman is a South Korean reality-variety show that airs on KBS2. Superman is Back is one of the two segments (the other segment is 1 Night 2 Days) on Happy Sunday. The original 3 episodes pilot aired as a Chuseok holiday special from September 19 till September 21 of 2013, starring Lee Hwi-jae, Choo Sung-hoon, Jang Hyun-sung, Lee Hyun-woo and their real-life children, with actress Yoo Ho-jeong as the narrator. KBS announced on Oct 17, 2013 that Superman is Back will officially become part of the Happy Sunday lineup starting on November 3, 2013. (From : Wikipedia.org)
  • Title : The Return of Superman / Superman is Back
  • Release date : September 19, 2013
  • Genre : Reality television Show
  • Broadcast by : KBS
  • Duration : 85 minutes – 95 minutes each episodes
  • Country : South Korea
  • Language : Korean language
The Return of Superman

Download and Watch The Return of Superman with English Subtitle

Episode 51
540p (273 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 48
540p (274 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 47
540p (292 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 46
540p (267 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 45
540p (302 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle

Check Subtitles here : [ Eng sub / Indo sub ]

540p Video Info :

Sources – Raw HDTV 720p WITH
Encoder – FMS@Ferlouine
Quality – HDTV
Resolution – 960 x 540
Video Codec – H.264
(Visited 2,470 times, 20 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

41 thoughts on “The Return of Superman

  1. erryryputri

    Kok yg kualitas gambar 720p ga ada ya ???
    Tp ada keterangannya diatas
    Itu maksudnya apa ya min ???

    Reply
  2. creepyjuliet

    Maaf min… Boleh minta ep 43 dan 44 nya ndak…udah cari kemana ndk nemu2 juga >_< mohon upload 2eps itu jaa yoo min.. Makasih banyak sebelumnya~

    Reply
  3. haku

    min boleh di upload ulang gk buat episode yg diatas 45-51 via solidfile soalnya kalo mau unduh lewat mega uptobox tisfile sama uc agak sulit trmahkasih banyak min….

    Reply
  4. hanamas

    mimin yang baik hati, kalo bisa dapet eps tros mulai ep 33 tolong di upload ya min..

    sama eps yang belum ada 49,50, dan setelah 51 sampe 60 an. kkk maaf banyak maunya min. dulu udah donlot tapi banyak yang korup filenya min. sukses trus ya ^^

    Reply
  5. Park

    min, download nya pke usercloud juga dong min, biasanya aku ga pernah pake mega sama upto, biasanya pake solidfile, plis min 🙁

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      Iyaak, sebener nya mau upload sekarang, tapi besok saja deh, sekarang dapat avengers 2015 kualitas WEB-DL. byk rekuesan dari kemarin wat movie ini. hihi

      Reply
  6. Park

    haha, oke min, lgian klo dnlod d youtube sizenya ga terlalu besar, aku donlod sndri kok min, klo yg besar besar aja sizenya, aku mnta tlong mimin compressin, mkasih banyak miiin, maaf repot nya jd nambah ?

    Reply
  7. Park

    Hehe, oke min, gmna klo aku sering-sering bntu update tros eps yg lama lama min, tp updatenya jumat. gimana tuh min? hehe?

    Reply
  8. Park

    oke miin, tapi boleh tau ga min, link buat donlod vdeo dr youtube yg resolusi bagus tpi sizenya juga bagus, hehe tpi ga harus dnlod yg resolusi besar trus d compress kaya admin ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *