The Girl Who Can See Smells Episode 1 – 16

By : | May 21, 2015 10:55:51 pm
The Girl Who Can See Smells Episode 1 – 16 broadcasted by SBS. Download and watch this Korean Drama series with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : The Girl Who Can See Smells
Also Known as : Sensory Couple
Genre : Fantasy, Romance
Broadcast Channel : SBS
Release date : April 1, 2015
Schedule : Every Wednesday and Thursday
Air Time : 21:55 (KST)
Episodes : 16
Duration : 60 minutes
Written by : Lee Hee Myung
Directed by : Baek Soo Chan
Produced By : –
Production Co : –
Country : South Korea
Language : Korean language

Main Cast / Starring by :

  • Yoochun as Choi Moo Gak
  • Shin Se kyung as Oh Cho Rim
  • Nam Goong Min as Kwon Jae Hee
  • Yoon Jin Seo as Yeom Mi

Supporting Cast :

  • Kim So Hyun as Choi Eun Seol
  • Choi Tae Joon as detective
  • Jung Chan Woo
  • Lee Won Jong
  • Jo Hee Bong
  • Oh Cho Hee
  • Choi Jae Hwan
  • Nam Chang Hee
  • Park Jin Joo
  • Kim Byung Ok
Plot / Storyline / Short Synopsis :
3 years ago, Choi Moo Gak (Yoochun) lost his younger sister in the “BarCode Murder Case”. Since then he has become cold and insensible. Meanwhile, Oh Cho Rim (Shin Se kyung) miraculously survived in the same incident. Since then she had an amnesia, but also gained the ability to see smells. (From : Koreandrama.org)
The Girl Who Can See Smells Episode 1 - 16

Download and Watch The Girl Who Can See Smells Episode 1 – 16 with English Subtitle

Episode 01
540p (198 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles | TusFiles
PAHE (000 MB) – UsersCloud | TusFiles | Uptobox | Mega | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 02
540p (199 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles | TusFiles
PAHE (000 MB) – UsersCloud | TusFiles | Uptobox | Mega | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle

Check Subtitles here : [Eng sub / Indo sub]

(Visited 10,738 times, 37 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

70 thoughts on “The Girl Who Can See Smells Episode 1 – 16

  1. Yuliana Kristanti

    min, ep 3 ke bawah bisa d upload ulang gak? soalnya mau download tpi file tdak tersedia pdahal file ep 1 sm 2 masih ada

    Reply
  2. Fitri Handayani

    Min, indo subtittle ep 9 nya kok page not found, benerin min, soalnyo penasaran bgt ama drama nya

    Reply
  3. pecintadrama

    min, pleasee tolong upload drama Sungkyunkwan Scandal donk min…. itu seru banget!
    ditunggu kabar baiknya yaa min. Gomawo^^

    Reply
  4. Icha

    admin-ssi request upload dramanya yoochun yg lain dong, 3days, missing you, sama movienya yg judulnya Haemoo.. Gumawo admin-ssi

    Reply
  5. hana

    Ugh. So sad that the drama ended 🙁
    I’ve download all episodes. Thank you sooooo much <3
    I appreciate your hardwork <3
    Thank youuu <3

    Reply
  6. mano

    Daebak min gilak keren mimin apdetnya kilat bets thanks a lot mimin aq dibikin mati penasaran nih ama episode 14 endingnya letnan yeom kayaknya mati deh..klo liat disalah satu soundtracknya dicovernya ada foto cheff kwon ama letnan yeom aq curiga jgn2 mreka pacaran dlunya ato mngkin mreka kakak adek duuuhhh penasaran tingkat internasional nih heeehee

    Reply
  7. Jova

    Thanks for uploading this drama every week, next week is the end. hope can download again next week episode’s

    Reply
  8. Rosita

    Min maaf bgt bs upload K-Movie : Twenty yg maen Kim Woobin
    aku udh nyari ke web lain & udh diupload tp ukurannya bsr,,tolong ya min diupload jg itu film yg low size & mega link mksh

    Reply
  9. Lida

    Min bisa request drama lama nggak? dramanya hyunbin yang titlenya The world that they live in?? Thanks a lot min 😀

    Reply
  10. Eghachunnie

    maaf, subtitle indonesia ep 8 Suhttp://subscene.com/subtitles/sensory-couple–a-girl-who-sees-smells/indonesian/1103797

    Reply
  11. niarlovekorea

    tolong min boys before flowersx episode terakhir pliissssss ya <<website ini keren habis cepat banget ,,,,thanks

    Reply
  12. hera

    Min kok yg ep 5 yg 540p ak download di solidfile tapi kok kualitas gambar yg keluar malah 480×272 bukannya 960×540 padahal ukuran file 192mb dan ak downloadnya yg 540p tp yg keluar kualitas pahe -__-

    Reply
  13. Amel

    wahhh keren bgt ini blog nya.. update bgt,, thanks ya miiin.. cepet2 upload film nya kim woobin dong min,, tweenty ^^

    Reply
  14. Endang.W

    Baru juga tayang di korea, udah ada aja nih ep 5. Makasih min. Ditunggu sub ama ep selanjutnya. Hehe 😛

    Reply
  15. tumie

    Min.. subtitle yg episode 2 nya koq donlodnya ga bs full.. aku udh coba berulang2.. yg sub indo juga sama..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *