Ouroboros Episode 1 – 10

By : | March 23, 2015 1:02:59 pm
Ouroboros Episode 1 – 10 broadcasted by TBS. Download and watch this Japan Drama series with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : Ouroboros
Genre : Drama
Broadcast Channel : TBC
Release date : January 16, 2015
Schedule : Every Friday
Air Time : 22:00
Episodes : 10
Duration : 60 minutes
Written by : Yuya Kanzaki
Directed by : Yasuharu Ishii
Country : Japan
Language : Japanese language

Main Cast / Staring by :

  • Toma Ikuta as Ikuo Ryuzaki
  • Shun Oguri as Tatsuya Danno
  • Juri Ueno as Mizuki Hibino
  • Yo Yoshida as Tomiko Tachibana
  • Tsuyoshi Muro as Takeshi Fukamachi
Plot / Storyline / Short Synopsis :
Ikuo and Tatsuya are orphans. They live at Mahoroba’s house which is a child and family services home. At their elementary school, they see Teacher Yuko, who took good care of them like a real older sister, killed right in front of them. Ikuo and Tatsuya tell the police what they saw, but the case is covered by a police officer wearing a gold watch. 15 years later, Ikuo (Toma Ikuta) now works as a detective. He is a good person and his arrest rate is the highest at the police station. Meanwhile, using his handsome appearance and cleverness, Tatsuya (Shun Oguri) becomes a high ranking yakuza. Detective Ikuo and Yakuza Tatsuya have a singular purpose, which is to find the man wearing the gold watch, dig out the truth and reveal the dark side of the police organization.
(From : Asianwiki.com)
Ouroboros Episode 1 - 10

Download and Watch Ouroboros Episode 1 – 10 with English Subtitle

Episode 05
480p (261 MB) – Mega | Uptobox | 1-Fichier | TusFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 06
480p (148 MB) – Mega | Uptobox | 1-Fichier | TusFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 07
480p (168 MB) – Mega | Uptobox | 1-Fichier | TusFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 08
480p (294 MB) – Mega | Uptobox | 1-Fichier | TusFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 09
480p (142 MB) – Mega | Uptobox | 1-Fichier | TusFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 10
480p (000 MB) – Mega | Uptobox | 1-Fichier | TusFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
(Visited 9,973 times, 119 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

44 thoughts on “Ouroboros Episode 1 – 10

  1. Lala

    Wah link-nya sudah banyak yang not found ya πŸ˜€ yasusah nggak apa-apa, saya request Hana Kimi versi 2011 ya min. Lagi gandrung Aoi Nakamura hehe. Nyari di luar susah banget sumpah. Makasih sebelumnya min πŸ™‚

    Reply
  2. rialbey

    habis iklan kcepetan apa cuma saya yg mengalami ini.. sub indo/sub eng udh d cobain semu dan sama aja sampai saya coba download ulang dorama dr tempat lain, ada yg bisa bantu atau kasih tau sub yg udh d resync

    Reply
  3. rialbey

    kenapa dorama yang saya download subtitlenya kecepetan, ada yang bisa bantu ? atau kasih download video ada sub yg udh d resync ulang ?

    Reply
  4. Iklima

    drama jepang kebanyakan gitu, susah dapetin subtitle cepet ketimbang drama korea. entah karena apa, hehe
    aku dapetin subnya aja harus nunggu 2 minggu baru ada, tapi kalo drama jepangnya udah populer macam itazura, gak sampek seminggu udah dapat subnya πŸ™‚

    Reply
  5. Risma

    Kira-kira drama ini bakal lanjut di share ga ya? Soalnya subtitle episode 5 aja sampe sekarang belum ada. Sayang banget kalo ga dilanjut, dramanya bagus padahal ditunggu-tunggu banget:(

    Reply
  6. cesser

    Bisa tlg share link Mega? Soalnya yg laen susah donlotnya… mana sering kena limit donlot lg, gara2 pake bandwidth-share (gsm/cdma)… thx ya..

    Reply
  7. Iklima

    wah, aku pikir gak ada yang bakal ngeshare J-drama yang satu ini
    thanks banget πŸ™‚
    bisa request J-drama lain gak yg judulnya “Ghost Writer” drama baru tahun 2015 juga sih
    kalau ada aku bener2 thanks banget…
    ditunggu updatenya ya πŸ˜€

    Reply
      1. Iklima

        iya sih, bener. subtitlesnya jarang ada yg translate, udah ngecek di subscene juga sih, hehe
        oke deh, gpp ahaha, thanks πŸ˜€

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *