Kiss Me Episode 1 – 14 (Thai Version)

By : | November 19, 2015 11:20:28 pm
Kiss Me Episode 1 – 14 broadcasted by True Vision. Download and watch this Thai Drama series with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : Kiss Me
Genre : Romance, Comedy
Broadcast Channel : True Vision
Release date : October 05, 2015
Schedule : Every Monday and Tuesday
Air Time : 22:00
Episodes : 20 (To Be Confirmed)
Duration : 60 minutes
Directed by : Sarasawadee Wongsompetch
Written by : Wattana Weerayawattana
Country : Thailand
Language : Thai

Main Cast / Starring by :

  • Sucharat Manaying as Taliw (Kotoko Aihara)
  • Pirath Nitipaisalkul as Tenten (Naoki Irie)
  • Sattaphong Phiangphor as King (Kinnosuke Ikezawa)
  • Yukung Watanabe as Turbo (Yuuki Irie)
  • Suthada Jongjaiphar as Yuyee (Satomi Ishikawa)
  • Paweena Rojjindangam as Paew (Jinko Komori)
  • Varot Makduagkaew as Arm
Plot / Storyline / Short Synopsis :
Taliw is a cute, lively yet clumsy girl who has a crush on a popular genius, Tenten, a new student with an IQ of 200. Tenten has just returned from Japan with his family. How will Taliw deal with her feelings towards Tenten? Sometimes, he treats her kindly and cares about her; and other times he teases and embarrasses her in front of all their peers. Is it Taliw’s good luck or bad luck that their parents are close friends? Is it good luck or bad luck that Taliw’s house was destroyed leaving her forced to move in with Tenten? Taliw only has feelings for Tenten but her good friend King fell for her and is trying his best to take her heart. Taliw also has a love-rival, Namkang, a girl who is taller, more beautiful, and brighter than her. Namkang seems to be the perfect person for Tenten. What Taliw will do with this situation?
(From : Viki)
Kiss Me Episode 1 - 14

Download and Watch Kiss Me Episode 1 – 14 with English Subtitle

Special Episode
540p (147 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 01
540p (144 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 02
540p (132 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 03
540p (140 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 04 – (Re-Upload)
540p (138 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 05
540p (130 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 06
540p (132 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 07
540p (141 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 08
540p (141 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 09
540p (136 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 10
540p (148 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 11
540p (134 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 12
540p (148 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 13
540p (152 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 14
540p (142 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 15
540p (000 MB) – Kumpulbagi | Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle

Check Subtitles here : [ Eng sub / Indo sub ]

(Visited 41,644 times, 150 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

119 thoughts on “Kiss Me Episode 1 – 14 (Thai Version)

  1. liezel abarquez

    It’s already finish the drama but the other episode still not upload…please somebody or someone upload the rest episode……

    Reply
  2. AG

    HI,
    I was trying to find somewhere that was captioning “Kiss Me” in English.
    And I found you! I don’t know how happy I’m!
    You’ll still translate the rest , right? Please, don’t stop!

    Reply
  3. Ade

    kan aku coba download ini, tapi link-nya anavailable, tolong diperbaiki dong.. gomawo… ‘https://mega.nz/#!dg8ynRgD!uabGjNDBUcmBNwQ0whZx3RTFsrrlAzX3d6N9GWfefWE’

    Reply
  4. Park

    eonni, ini jdwal updatenya kapan ya? kan tayangnya stiap senin slsa, sblmnya kan eonni update nya kebut kebutan gtu, haha aku btuh kepastian aja eonni ?

    Reply
  5. Viina

    kyaaaa~~ kerennn dddaaahh inii baru kmaren upload baru ampe (brp yaa? lupa blm ampe belasan kyanya wktu itu :D) sekrg udah 14 episode ajaaaa yg d upload.. admin JJang pkoknya… semangat terus minnn update drama satu ini ^^

    Reply
  6. chimemo

    Wah min thank you banget ya udah update lagi ni drama. Oh ya min, boleh request Drama Thailand yang “Devil Lover” gak? Soalnya ceritanya keren min.

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      Park – Emang gitu dapat nya, WEBRip kan itu, udah habis kok episode nya kalau saya liat, ada iklan tayang liverpool gitu kyk channel Indonesia pas film habis. juga tadi downloatin punya web tetangga juga 45 mnit

      Reply
    1. bubbleeehun

      i think you are not gonna update and i feels like hgiagdhsdifgd but then u update until twelve. im sooo rainbow and unicorn rn. thanks for yur very hardworking. have a great day and god bless you dear admin. 🙂 fighting !!!!!

      Reply
  7. Park

    hehe, mngkin biar blognya rame pengunjung min, soalnya ada 2 blog yg bner bner donlodnya gmpng, salah satunya fms ini min, klo yg satunya itu resolusi sama tp sizenya msh sdkit bengkak, ?

    Reply
  8. Park

    oke lah min, liat tetangga sblah ribet donlodnya miin, ad’s nya itu yg muter muter, kudu donlod lwt lptop dlu, kan slma ini ak dnlod lwat hp, jd rada rewel klo udh kena ad’s yg bandeel banget ?

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      Park – dulu pernah ngambil link web org taruh disini, lalu di inbox, disuruh jgn ngambil link nya, sebenar nya mau jg gitu share link sambil upload sendiri, tapi maw gimana lagi, jadi mesti upload video sendiri.

      Reply
  9. cleo

    admin, kok g diupdate si drama yang ini.
    pdhl di thailandnya udah sampe episode 12 loh.
    di blog sebelah udah ad yg update smpe ep 11.
    tp karna ak setia sm admin, ak ttp menanti update dr admin…
    ditunggu ya admin…
    semangaaaaaaat ^^

    Reply
  10. quinn

    Admin, saya download yang ep 1nya malah episode spesialnya min.

    Min tolong dong upload yang dramanya… makasih admin. 😀

    Reply
  11. indah

    Min di drama ini …kok lama banget di update???padahal episode 8 nya juga udah tayang….but thanks for you hardworking. mudah2an tetap jd y paling update ya…fighting…

    Reply
  12. Trisia

    Min Request drama thai 2015 donk, stupid cupid pemainnya pattie ung, trus torfun & marwin pemainnya pattie ung jga.

    Reply
  13. ayurahmayanti

    Min.. Min… Min… 😀 aku req donk series thailand, lumayan baru min 😀 judulnya ‘hormones the series’ sekarang udah season 3 min. Aku req yg season 3 nya min 😀 soalnya udah cape muter-muter gak ketemu link downloadnya 🙁 gamsahamnida 🙂

    Reply
  14. she

    Min, subtitlenya udah bener belom timingnya? Kemaren udah download subtitle pas dicoba berantakan bgt timingnya 🙁

    Reply
  15. Eyqa

    hai , aku dri malaysia..Thanks ya krna upload d cni…aku mau tnya , gimana mau downlad tp ada eng.sub ? krana aku udah downld ep 1 tp xada eng.sub…

    Reply
    1. Sofi

      Awk bole dwnld dkat bawah tu kn ade checek sub here : eng/indon sub.. tkan jee tu.. akan direct pegi subscence and awk bole lah dwnld sub dari sana.. 🙂

      Reply
  16. Fina

    Makasiih banyakk mimin .. udah nunggu2 bgtt bs nonton ini drama. soalnya ngubrek2 youtube msiih belum tersedia .. makasiih banyakk yah min … 🙂 🙂

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      Nimas – Ep 1 tayang tggl 5 oktober, ep 2 tayang tggl 12 oktober, jadwal nya seminggu sekali tiap hari senin, untuk ep 3 akan tayang tggl 19 hari senin, sedang kan ep 4 tayang nya 2 minggu lagi tggl 26 oktober, itu pun jika sesuai jadwal.

      Reply
  17. DewyUchiha

    makasih banyak min, thankyu so much, arigato gosaimase, gomawo jongmal gomawo Min ahhh I’m so happy.. update terus yahh Min, fighting!!!
    ..
    finally saatnya donlod, sub mah urusan belakang yg penting udah nonton ahahhaha..

    AoMike ????

    Reply
  18. DewyUchiha

    makasih banyak min, thankyu so much, arigato gosaimase, gomawo jongmal gomawo Min ahhh I’m so happy.. update terus yahh Min, fighting!!!
    ..
    finally saatnya donlod, sub mah urusan belakang yg penting udah nonton ahahhaha..
    ..
    AoMike ????

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *