Hyde, Jekyll and Me Episode 1 – 20

By : | March 26, 2015 11:25:52 pm
Hyde, Jekyll and Me Episode 1 – 20 broadcasted by SBS. Download and watch this Korean Drama with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : Hyde, Jekyll and Me
Genre : Romance, Comedy
Broadcast Channel : SBS
Release date : January 21, 2015
Episodes : 20 (To Be Confirmed)
Schedule : Every Wednesday and Thursday
Air Time : 21:55 (KST)
Duration : 60 minutes
Written by : Kim Ji Woon
Directed by : Jo Young Kwang
Country : South Korea
Language : Korean language

Main Cast / Staring by :

  • Hyun Bin as Goo Seo Jin / Robin
  • Han Ji Min as Jang Ha Na
  • Sung Joon as Yoon Tae Joo
  • Hyeri as Min Woo Jung

Supporting Cast :

  • Lee Seung Joon as Kwon Young Chan (Seo Jin’s secretary)
  • Han Sang Jin as Ryu Seung Yun (Executive Director of Wonder Group Hotel)
  • Shin Eun Jung as Kang Hee Ae (A Psychiatry)
  • Lee Duk Hwa as Goo Myung Han (Chairman of Wonder Group, Seo Jin’s father)
  • Kim Do Yun as Han Joo Hee (Hostess of Wonder Group, Seo Jin’s mother)
  • Kwak Hee Sung as Sung Suk Won (Seo Jin’s security team leader)
  • Lee Se Na as Choi Seo Hee (Secretary of Wonder Group)
  • Lee Joon Hyuk as police officer Na (Kangnam Police Station’s officer)
  • Lee Won Geun as Lee Eun Chang (stage director of Wonder Circus)
  • Oh Na Ra as Cha Jin Joo (employee of circus)
  • Maeng Sang Hoon as Director Min
Plot / Storyline / Short Synopsis :
Jang Ha Na (Han Ji Min) works as the master and actress in a circus at Wonderland, a large amusement park. Meanwhile, Goo Seo Jin (Hyun Bin) is a third-generation chaebol and the CEO of this Wonderland. Due to a childhood trauma, Seo Jin suffers from multiple-personalities disorder. One of his personality is that of “Hyde” who has a cold personality. The other personality is that of “Jekyll” who has a sweet and innocent personality. When Seo Jin tries to eliminate the circus from Wonderland, Ha Na fights to keep it at Wonderland. In the process, She finds herself falling in love for both of Seo Jin’s personalities. But can such a strange relationship work? Can a woman be in a love triangle with just one man? Jang Ha Na finds herself in that impossible situation.
(From : Koreandrama.org)
Hyde, Jekyll and Me Episode 1 - 20

Download and Watch Hyde, Jekyll and Me Episode 1 – 20 with English Subtitle

Check Subtitles here : [Eng sub / Indo sub]

(Visited 7,035 times, 64 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

111 thoughts on “Hyde, Jekyll and Me Episode 1 – 20

  1. Michelle

    thank you so much to this site’s admin.
    u are awesome!!
    kalau xda site ini,memang bosan asyik mencari site yg movienya bisa di download n yg ada subtitle
    thank you byk2..
    jasa admin memang dikenang 🙂
    teruskan usaha anda!!

    Reply
  2. abhie

    Wow…I’m impressed! baru pertama kali berkunjung ke blog ini, & begitu liat komentar di page ini..wow…adminny sabar banget..hehe i think i will love this blog…hwaiting admin!!

    Reply
  3. SyafAls

    admin . um how many eps does this drama have ? I mean , is eps 20 is the last episode ? Im craving for the ending of this drama hahahaa

    Reply
  4. Janah

    Min Hyde Jekyll episode 17 & 18 link mega gak bisa download 🙁 katanya “Laman web ini tidak tersedia” Help me pleaseeee! :'( Thank you

    Reply
    1. novi

      ralat, mksdnya ga bisa di download hyde, jekyll and me 15-18 biasa pake uptobox. skrng g bissa min blood juga gt min 🙁 help

      Reply
  5. plankton

    huung… sedih… HJM episode terbaru blum ada indonesia sub nya…T.T biasanya di subscene udah nongol eh… tau nya blummmm… seojinnn!! robinnn! help!!

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      pakai uptobox, klik link nya dari sini, nanti sampai sana klik “Creat Download Link” lalu halaman akan berubah lagi, lalu klik “Click here to start your Download”

      Reply
  6. Rina

    Min, ada link Mr. Baek gak? susah banget nih eps 7 8 9 14 , trus Modern Farmer juga min, please… pengen banget download nya min…Thanks ya min. 🙂

    Reply
  7. FaraQil

    hyde jekyll masih pending ya min?? kapan bisa upload eps terbaru ya min? btw, thank you min, aku sukses nge-download Healer eps 1-20 dari situs ini…, I love this drama so much.

    Reply
      1. FaraQil

        Ooo..berarti emang br ampe eps 8 ya. Jadwal di korea rabu-kamis malam kan ya?berarti bsk subuh udh ada ya min…i’m waiting min…btw thank you ..

        Reply
  8. suci

    Min, mau nanya dong drama hyde,jekyll and i update nya berapa kali seminggu ya? Gak sabar nunggu kelanjutan cerita nya hehe thanks min

    Reply
  9. Rosita

    Min maaf mau nanya,,aku kan udh download AVC & udh nyoba mengconvert video RM tp koq video yg diconvert itu gak prnh sampe 100%,,tiap 5% udh selesai video yg diconvert & saat dicoba utk ditonton hsl convertannya cma sedikit yg bs ditonton,,itu knp ya min??trus yg dibagian basic setting video sizenya brp??mksh

    Reply
  10. Nanda Maulidia

    great job min.. semangat!!!!
    oia min, kalo web lama biasanya update dramanya kan lumyan cepet, contohnya healer di korea tayang jam 10 (waktu korea) trus jam 1 tengah malam (waktu indo) uda ada di web lama, kira2 ni dalam waktu update2 selanjutnya tetap gitu ga? soalnya aku cuma bisa ngedownload dari jam 1 sampek jam 6 subuh min, tq mimin jjang 😀

    Reply
  11. Blank Space

    admin kalo sempet tolong reupload Kpop Star season 4 ya, soalnya aku baru download sampe ep 9 🙁
    semoga websitenya bisa cepet bagus lagi…semangat admin (^^)9

    Reply
  12. struckinamoment

    Hey we all appreciate your hard work!!
    You are doing a great job.
    Take all the time you need and update the website like before.
    Keep fighting!! 🙂

    Reply
  13. Ryan

    Website nya sedang dalam perbaikan ya admin, semoga bisa cepat selesai dan normal kembali.
    Oh ya Eps 1, 2 , 3 Hyde, Jekyyl and Me nya hilang ya min?
    Tapi pasti akan kembali kan, saya suka Drama ini dan berharap bisa menonton sampai selesai dari website ini.

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      Sedang update kill me heal me dulu saya, Hyde jekyll juga tetap update, dan episode kemarin2 juga akan di input kembali. harap sabar ya.

      Reply
  14. Rosita

    Ohhh pantes min,,aku mau download roommates di freemoviesub koq gak ada malah tulisannya page not found,,sempet bingung

    Reply
    1. Freemoviesub Post author

      kena gusur, tapi bisa pindah untung nya. jadi sementara begini, masih di perbaiki sambil tetap update.

      Reply
  15. Freemoviesub Post author

    This web is moved because some trouble, i wont but it must if i still want this web online, then i choose move to new server and all content was gone, or if not this web cannot share anything again, this is because copyright owner from some drama series 🙁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *