Fluttering India Episode 1 – 4

By : | May 2, 2015 3:50:56 am
Fluttering India Episode 1 – 4 broadcasted by KBS. Download and watch this Korean Show with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : Fluttering India
Genre : Korean Show, Variety Show
Broadcast Channel : KBS
Release date : April 10, 2015
Schedule : Every Wednesday
Air Time : 21:30 (KST)
Episodes : 4 (To Be Confirmed)
Duration : 75 minutes – 85 minutes
Produced by : Lee Ye Ji
Directed by : –
Country : South Korea
Language : Korean language

Main Cast / Starring by :

  • Chang Min (TVXQ)
  • Kyu Hyun (Super Junior)
  • Min Ho (SHINee)
  • Jong Hyun (CNBLUE)
  • Sung Kyu (INFINITE)
  • Su Ho (EXO)
Plot / Storyline / Short Synopsis :
Still no review
Fluttering India Episode 1 – 4

Download and Watch Korean Show Fluttering India Episode 1 – 4 with English Subtitle

Episode 01
360p (281 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 02
360p (264 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 03
360p (253 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle
Episode 04
540p (258 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle

Check Subtitles here : [Eng sub / Indo sub]

(Visited 7,779 times, 123 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

50 thoughts on “Fluttering India Episode 1 – 4

  1. Me

    I wanna download hotel transylvania 2 and maze runner scorch trials …so badly…please updated with these movie ….thank you so much….

    Reply
    1. dian

      Maaf mbak. Itu sub nya ga sesuai sama video nya yang diupload disini. Udah di resync berkali2 tetep aja ga cocok. Itu videonya yang mana yaa mbak yang pas?

      Reply
  2. Rosita

    Wowww keren bgt udh ep. 4 aja,,ditunggu subnya ya min & smoga mereka ke negara lain stlh india yg pstinya negara yg blm t’kena virus KPOP
    Wgm ep. 270 ditunggu jg ya min,,mksh

    Reply
  3. Dian Muliasri

    Min pliss subtitlenyaaaaaaaaa :'( . Pengen nangiss karna ga sabar nunggu subtitlenyaaa 🙁

    Reply
  4. una

    min subtittle nyaa masi belom ada kah? btw thanks ya min req aku yg satu ini dikabulin hihihi thankyou so much

    Reply
  5. yr

    makasih banget min akhirnya nemu fluttering india, soalnya subbers pada males sama yg satu ini abisnya tar juga ditayangin di kbsworld katanya.
    tapi disini aku malah nemu ada indosub nya, ya ampun freemoviesub jjang! ditunggu indosub ep 2 dan 3 nya yah~

    Reply
  6. triyandini

    agan request reality show korea dating alone nya ya susah sekali nyari link mega nya agan
    agan baik deh 🙂

    Reply
      1. una

        min. subtitlenya selain di subscene bisa nyari dimana ya min? gada lagi abis eps 1 sub nya huhu sedih banget deh :((

        Reply
    1. Freemoviesub Post author

      download dari host apa? itu beda2 tiap host, pakai solidfiles paling mudah, tinggal klik, tp agak lambat, paling cepat kalau di saya pakai uptobox dan Mega

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *