EXO Next Door Episode 1 – 16

By : | May 28, 2015 10:33:13 pm
EXO Next Door Episode 1 – 16 broadcasted by Naver TV. Download and watch this Korean Drama series with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : EXO Next Door
Genre : Romance
Broadcast Channel : Naver TV
Release date : April 09, 2015
Schedule : Every Tuesday and Thursday
Episodes : 16 (To Be Confirmed)
Duration : 15 minutes
Country : South Korea
Language : Korean language

Main Cast / Starring by :

  • EXO
  • Moon Ga-yeong
EXO Next Door Episode 1 – 16

Download and Watch Korean Drama EXO Next Door Episode 1 – 16 with English Subtitle

Episode 16
HD 480p (100 MB) – Mega | Uptobox | UsersCloud | HugeFiles | SolidFiles | TusFiles
English Subtitle | Indonesia Subtitle

Check Subtitles here : [Eng sub / Indo sub]

(Visited 6,264 times, 89 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

116 thoughts on “EXO Next Door Episode 1 – 16

  1. Nur Syafiqah

    Sis, maaf ya mau nanya . Kok File nya ngak Available ya ?? Untuk MEGA punya … Tolong dong , mau banget nonton nya …

    Reply
  2. Nat

    Terima kasih admin yang udah repot2 plus baik hati ngupload ini 😀 Big thanks pokoknya. Akhirnya bisa download juga. Aku udah nunggu2 biar tamat dulu baru donwload hehe. I like this blog too <3

    Reply
  3. eyva vyona

    Min,please drama korea that winter winds blow, angel eyes, innocent man, Brilliant legacy(shining inheritance), Miss ripley & BIG. di tunggu segera ya min,thank you.

    Reply
  4. Rahma Jayanti

    min, eng sub episode 12 belum ada ya? huaaa biasanya pagi udah ada 🙁
    btw subtitle ep 7 cuma yang bagian akhir min, setelahnya closing. subtitle yg awal2 nggak ada…
    thankyou

    Reply
  5. Irfa

    waaaaw,,, Freemoviesub terbaiklah,, cepet bgt updatenya,, ep. 12 nya uda langsung keluar…
    Freemoviesub jjang (y)
    thanks 🙂

    Reply
  6. Lillian Santana

    I am looking for a place where I canload Asian videos. Can you help me find one? Please? I am moving to an area that only allows 50 hours a month of streaming, and I watch much more than that.

    Reply
  7. trifosa

    min.. ada film barunya yo seung ho.. tolong di upload dong min. klo gga salah judulnya joseon magic.. tolong yah min

    Reply
  8. maqhfira

    segera diupload dong min yang ep 10 gak sabar nih nonton bagian kyungso bilang who do you like the most ? kamsahamida

    Reply
  9. TJah

    It’s very nice of you want to share the download links. Thank you very much. Although it is not a real HD, as long as I can save and watch with English subtitles.

    Reply
  10. Sausan

    uwaaaa… mimin keren, haha penyelamat EXO-L Indonesia yang kesusahan nyari link download nih drama…

    Reply
  11. rezka

    wuahhh seru ini drama cuma belasan menit sayangnya. -https://soundcloud.com/rezkand/exo-k-my-answer-korean-short-version-covered-by-rezkand mau denger coveran saya EXO – MY ANSWER? KLIK AJA LINK NYA.

    Reply
  12. asyifa

    tolong yg bisa bantu kok aku gk bisa download ya gimana sih caranya? masa cuma simpen file wizard dan gak bisa ketonton. tolong yg bisa bantu. makasih

    Reply
  13. Rosita

    Min penggantinya Roommate gak ada?variety atau reality show yg baru gitu??upload variety show exiciting india donk in??nyoba nyari di youtube slalu gatot downloadnya

    Reply
    1. Nabila widyani

      Kalo dari laptop, buka video nya , Terus klik kanan, ‘Add subtittle’ trus klik aja file subtittle nya 😀

      Reply
  14. N.af

    D tunggu sub indo na minnn… wahhh thanks min… aku nungguin lay keluar, hahahahahahahaXD min… thanks y udah update na cepet^^ #bow90°

    Reply
  15. Maya

    And jangan lupa nanti di TV EPS ke 4 🙂
    Semangat terus min 😀
    Admin, Jjang!!
    Freemoviesub, Daebakk!! 😀

    Reply
  16. Dessy Suny

    Thank you min ^^. Blog ini benar2 membantuu. dari tadi nyari yang eps 2 rata2 udah dihapus sama line corporation……. :):)

    Reply
    1. Nur Syafiqah

      Sis , Maaf ya mau Nanya . Kok File nya ngak bisa Downlaod ya ?? Untuk MEGA punya . Tolong dong , mau Bnaget Nonton nya …

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *