A Werewolf Boy (2012)

By : | September 9, 2015 7:57:13 am
A Werewolf Boy (2012) is a South Korean fantasy romance film. Download and watch this movie with English subtitle and Indonesia subtitle.
Title : A Werewolf Boy (2012)
Genre : Fantasy, Romance
Release Date : October 31, 2012
Duration : 122 minutes
Country : South Korea
Language : Korean
Starring / Voice Cast :

  • Song Joong-ki – Chul-soo
  • Park Bo-young – young Sun-yi / Eun-joo
  • Lee Young-lan – Kim Sun-yi
  • Jang Young-nam – Sun-yi’s mother
  • Yoo Yeon-seok – Ji-tae
  • Kim Hyang-gi – Sun-ja
  • Yoo Sung-mok – Professor Kang Tae-shik
  • Seo Dong-soo – army colonel
  • Woo Jeong-guk – Mr. Jung
  • Gu Bon-im – Mrs. Jung
  • Nam Jung-hee – Dong-seok’s grandmother
  • Ahn Do-gyu – Dong-seok
Plot / Storyline / Short Synopsis :
Kim Sun-yi, an elderly woman in her sixties living in the US, receives a phone call about the sale of her old family home back in South Korea. Returning to her homeland, she’s met by granddaughter Eun-joo, and they drive to the house in the country and stay the night. Sun-yi recalls how 47 years ago when she was a teenage girl in 1965, she moved from Seoul along with her widowed mother and sister Sun-ja to a remote valley to undergo a period of convalescence after suffering problems with her lungs. The Kims lived in genteel poverty at the mercy of their arrogant and foppish landlord, Ji-tae, son of the business partner of Sun-yi’s late father. Because of her delicate health, the beautiful yet introverted Sun-yi lives an isolated life in the country home, without any friends her age.
(From : Asianwiki)
A Werewolf Boy (2012)

Download and Watch A Werewolf Boy (2012) with English Subtitle

A Werewolf Boy (2012) – 480p HDRip
Download A Werewolf Boy (2012)
[ 399 MB – MKV ]
Click the red button above to download the file
Download Subtitle A Werewolf Boy (2012)

Download Subtitle (Srt File)
English Subtitle

Download Subtitle (Srt File)
Indonesia Subtitle

Download Subtitle (Srt File)
Arabic Subtitle

Sources : Raw 720p HDRip Ganool
Encoder : FMS@Ferlouine
Quality : HDRip 480p
Duration : 02:05:54
Subtiles : Softsub
Resolution : 860 x 480
Video Codec : H.264

(Visited 22,345 times, 163 visits today)
Note :
  • All videos are from random sources, the quality is variable
  • Please Use the latest version of VLC Player to play the downloaded video
  • Try search the subtitles at Subscene if we still don't put the subtitles here
  • Thank you for always visiting this site and for your support to us
ATTENTION :
* Copyright of the films, movies are belong to the real owner (Producer or Broadcast channel)
* The files will or can be removed if the copyright owner complain to this site.
* This site never buy any films and movies from any filming company.

28 thoughts on “A Werewolf Boy (2012)

  1. sausan

    sebenernya udah nonton film ini di net tv tp keinget song joong ki di descendants of the sun yaudah deh download aja

    Reply
  2. Ammar

    Author-nim^
    Kalo bisa Encoding juga^
    A Werewolf Boy ~ Extended Version
    Durasi 2:07:44

    iyaseh cuma ditambah 2 menit aja^
    dari versi pertama ini^

    Dan itu juga cuma scene^
    Ketauan tuan Jeong pas sembunyi^
    Setelah kasih pakan^
    Kertas pada kambing^

    Dan di akhir cerita^
    Kim Suni muda^
    Yang ketemuan sama Kim Chul Soo^

    Saya nemu juga link DL
    Video A Werewolf Boy ^darisini^
    |
    Etapiii—^
    Ukuran file 639MB
    padahal resolusi video
    Juga cuma 464 x 855

    Reply
      1. Ammar

        Woow^
        Dah ada reply^

        Eh hasil encoding nanti^
        kualitas Audio&gambar
        Masih oke^ gak ya Author-nim

        Kalo iyes^…. boleh aja ^

        Reply
        1. Ammar

          Oya Sekalian tanya^
          Ya Athor-nim^
          Suwer^ penasaran banget^

          Begini –>
          Videos drama durasi ± sejam
          di encoding H.264
          Resolusi 540 x 960
          hasilna umumna jadi ±200MB

          Tapi—->
          Kalo encoding movie
          Umumna H.264 resolusi 480p
          Hampir rata2 perjam juga ±200MB

          Pertanyaane^ adalah—->
          Bukankah resolusi video
          Juga mempengaruhi hasil
          ukuran file encoding,?

          Semakin tinggi resolusi
          Semakin besar juga hasil
          Ukuran file encoding^

          ~Drama 540p^
          ~Movie 480^

          Namun—->
          meski resolusi drama di encoding
          Lebih tinggi dari movie,
          Hasil akhir ukuran file
          Setelah encoding kok (hampir)sama ya^

          #MaafSaya^
          #MasihBelumPahamEncoding^

          Reply
          1. Freemoviesub Post author

            Ammar – Movie dan Drama beda jauh durasi,
            kalau di bagi 2, 200 MB = 100 MB size untuk 30 menit durasi.
            Movie semua rata2 90 Menit/1jam 30 mnt = 3 x 100 = 300 MB. 3 berarti 3 x 30 mnit = 90 menit / 1jam 30mnit
            Untuk Movie 2 jam berarti 4 x 100 = 400 MB. 4 berarti 4 x 30 mnit = 120 mnit / 2 jam
            Untuk resolusi disini, jika 540 saya kasi bit yang sama dengan 480p,
            dimana setiap orang biasa nya resolusi kecil di kasi bit rendah tapi saya tidak,
            jumlah bit untuk 480p saya tetap kasi besar, kcuali 360p saya turun kan.
            Kenapa Bisa setiap 30 menit berukuran 100 MB???
            Ada banyak settingan nya, deblock, threlis, pyramid dan lain2.
            Apa kualitas video hasil kerja saya bagus?? saya rasa masi kurang 🙁
            dan masi mencari settingan terbaik.

            Kenapa movie saya buat sedikit boros / besar size? Karena movie dari sumber asli biasa nya jelek, seperti HDRip/WEB-DL
            Jadi untuk kualitas tidak hancur, saya jaga bit nya.

            Sumber video jika saya dapat yang super jernih, saya berani kompress gila2an,
            Tapi kalau kualitas asli video sudah jelek, saya gak berani kompres parah.

            NOTE : SAYA BUKAN AHLI..!!!
            Saya masih belajar dan di atas hanya apa yang saya tahu, dan jangan di jadikan patokan. 🙂

  3. song hana

    Mimiiiiiiinnnnn. GOMAWOOOOO ;))))) pas banget lagi ngebet nonton A WEREWOLF BOY, hiks TTT.TTT lagi jatuh cinta sama PARK BO YOUNG karna OH MY GHOST! 😀
    makasih banyak udah upload miiiinnn :p love you minnn.. saranghaeeee :**

    Reply
      1. Ammar

        Akupun suka banget sama Park Bo Young^
        Apalagi birthday na kita samaan nih^

        ~ You`re my destiny 그댄[ geudaen]~
        *iyah^
        takdir jadi fans ajah^
        :Hahai^

        Reply
      2. song hana

        aaakkk.. baru lihat reply-an mminn..
        Gilaa, Park Bo Young mah imut bgt dari sono-nyaa.. aaakk dikasih poto nya pulaa *mupeng :p mksh minn :**

        Reply
  4. hanamas

    min kalo boleh request film Korea jadul yang judulnya “The Classic” yang ada Son Hye Jin sama Jo In Sung.
    sama American Thriller “Leon, The Professional” makasi mimin ^^

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *